Videó szerkesztése hozott anyagból elérhető áron 3990Ft/óra

Cégünk vállalja különböző profi vagy amatőr videós anyag megszerkesztését, vágását, feliratozását,  a kívánt igények szerint.

Sokszor megesik, hogy szeretnénk egy jó anyagot kihozni felvételeinkből, de nem értünk hozzá, ezért egy kis profi segítség jól jönne, de a legtöbb cég nem foglalkozik ilyen munkákkal, csak a saját maga által készített videók megszerkesztésével. Mi főként ősszel, télen és kora tavasszal tudunk ilyen munkákat vállalni, amikor van szabad stúdió idő a betervezett munkákon kívül.

Hogyan történik mindez:

1. Feltölti valamilyen tárhelyre az anyagot.

2. Leírja, hogy pontosan mit szeretne az anyaggal, ha nincs pontos elképzelés, akkor milyen célja lenne a megszerkesztett videónak.

3. Hozzávetőleges árat adok. kb. hány óra utómunkát fog igénybe venni a videó szerkesztése. (3990Ft/óra)

4. Ha az ár elfogadható számára visszaigazolja és pár napon belül küldöm is a megszerkesztett videót megtekintésre.

5. Ha minden megfelel a videóval, akkor küldöm a számlát, aminek az átutalását követően küldöm jó minőségben is a kész videót.

Mindez pár nap alatt lezajlik.

Alábbiakban itt látható néhány anyag, amelynek csak az utómunkáját csináltuk:

Íme a Szentendrei Önkormányzat számára készített feliratozás:

 

Itt a Hungaroringen készített felvételeket kellett megvágni és felpörgetni, hogy az anyag pörgős és trendi legyen.

Itt egy különleges technikával felvett makett videót kellett megvágni és hang effektekkel ellátni. A videó szerkesztése a megfelelő közlekedési eszköz hangok megtalálása szempontjából volt nehéz.

Íme egy újabb munkánk, amelyet egy cég számára készítettünk egy sportpálya bemutatására. A cég csupán drón videókat bocsájtott a rendelkezésünkre, ebből kellett megszerkeszteni a promóciós filmjüket.

Bármilyen kérdése van  a videó szerkesztése témában, vagy bármi másban keressen bátran a danielvetesi@visiostudio.hu email címen.

videó szerkesztéseVideó szerkesztése nem tűnik bonyolult feladatnak, egyszerűbb vágó programokkal meg lehet csinálni, azonban ahhoz, hogy az eredmény professzionálisnak hasson nem árt, ha az ember ért a vágáshoz. Heti rendszerességgel vágunk kisebb videókat, a legtöbb esetben olyan problémákkal találkozunk, amelyek orvosolhatóak.

– A felvett videó sötét vagy túlságosan világos. A sötét felvételen nagyobb valószínűséggel lehet segíteni, mint a túl világos videókon.

-A felvett videó kép nem stabil, ezen bizonyos rázkódásig lehet segíteni, különböző stabilizátor programokkal.

-A felvett videó hangja rossz minőségű. Erre is vannak szűrő programok, de csodát nem lehet vele csinálni érdemesebb zenei aláfestést berakni, vagy feliratozni a filmet.

videó szerkesztése -A felvett videó képkivágása rossz vagy nagyon tág, vagy nagyon szűk. A tág felvételeken lehet szűkíteni, de a szűk képkivágáson nem nagyon lehet változtatni.

-A videó rossz minőségű főként az esti fényhiányos felvételek. Kicsit tudunk rajta javítani, de csodákat itt sem lehet tenni.

A videó különböző képkivágásban született állított mobiltelefonos felvételek és fektetett felvételek is vannak benne. Ezt a problámát nagyítással, vagy osztott képernyővel lehet megoldani.

Az alábbiakból kiderül, hogy a hozott anyagból történő videó szerkesztés nem is olyan egyszerű, főként, ha minőségi anyagot kell belőle prezentálni, de nem is lehetetlen megoldani a videó vágását.

Ha kíváncsi még a munkáinkra ajánlom a reklámfilmes oldalunkat, ahol megtekinthető a videókliptől a reklámfilmen át az animációkon keresztül, hogy miket csinálunk.

http://www.visiostudio.hu/reklamfilmek-animaciok-videoklippek/

Vagy nézze meg Youtube oldalunkon található számtalan munkánkat.

https://www.youtube.com/user/Visiostudio/

Esetleg Facebook oldalunkat.

https://www.facebook.com/destinationweddingfilm/

 

Comments are closed.