Napjaink céges oldalain egyre fontosabb a videós tartalmak megjelenítése, egy termék, vagy cég tevékenységi körének bemutatása lehet a célja egy-egy videós tartalomnak. Ha azonban ezt az imázsfilmet amatőr módon készítjük el, akkor lehet, hogy többet árt mint használ. Mégis miért fontos videós tartalommal megtölteni az oldalunkat? A Wyzowl statistics által készített felmérés választ ad kérdéseinkre.

https://www.dreamgrow.com/8-reasons-why-your-business-should-use-video-marketing/

– Egy jó videós tartalom az oldalunkon 80 %-al növeli a konverzációt és jelentősen növeli az eladási forgalmunkat is.

– Egy másik fontos előnye a videós tartalomnak, hogy növeli a vásárlói bizalamt termékeink, cégünk iránt. A vásárlói kutatás alapján a videós tartalom 57%-al növelte a vásárlói bizalmat és ösztönzött vásárlásra.

– A Google keresőmotorjai szintén előnyben részesítik a videós tartalmakat, ami segít az oldalunk látogatottságának növelésében.

– A videós tartalom fogyasztás folyamatosan nő, főként a mobil telefon felhasználók között.

Emellett még számtalan előnye van a videós reklám és promóciós filmeknek, de a magyar  cégek jelentős része nem fordít erre kellő figyelmet. Cégünk megfizethető áron már 79 000Ft-tól készít reklámfilmeket, imázsfilmeket a megrendelők igényei szerint. Kérjen árajánlatot most!

http://www.visiostudio.hu/kapcsolat/

Imázsfilm, Reklámfilm

 

 

 

Comments are closed.